New items
Originele en gerecycleerde cartridges
Reprocart is groothandelaar in cartridges en inktpatronen. Ons aanbod bestaat uit alle originele merken en een gamma van gerecycleerde producten met 100% sluitende garantievoorwaarden.
Offerten op maat van de klant
Ons team heeft de kennis om printers te linken aan de verbruiksartikelen. Het volstaat dat u ons uw printerpark bezorgt en wij bieden u vrijblijvend een offerte op maat. Specifieke vragen kan u best via mail of per telefoon stellen. Ons verkoopsteam helpt u graag verder.
Verkoop van printers en wisselstukken
Wij kunnen nieuwe printers aanbieden tegen zeer competitieve prijzen. Ook onderdelen worden origineel of gereviseerd aangeboden.
Eigen technische dienst
HP printers gaan tot 60% langer mee mits het juiste onderhoud. Onze technische dienst staat garant voor een degelijke ondersteuning en behoedt u voor onvoorziene kosten. Herstellingen worden ook uitgevoerd na een duidelijke offerte.
Ophalen lege cartridges
Reprocart is ook uw partner voor het ophalen van uw lege inktpatronen. Wij doen dat met eigen transport en zijn OVAM erkend.
Reprocart BVBA - Iso 9001
Reprocart streeft er naar 100% kwaliteit af te leveren. Dat begint bij het benaderen van de klanten en dat eindigt met het maken van een correcte factuur volgens afgesproken prijzen. Wij werken volgens vastgelegde procedures en doen aanpassingen wanneer dat nodig blijkt. Dat alles wordt gecontroleerd door een bevoegde firma en dat resulteert in een ISO certificaat.